Kerstconcert Junior Stars en Play Together tijdens kerststallententoonstelling op 18 december

ingevoerd op 11-12-2011

Zondag 18 december verzorgt het Opleidingsorkest “Junior Stars” van Fanfare “Samen Voorwaarts”samen met het Opleidingsorkest “Play Together” van Muziekvereniging Zijpe een kerstconcert tijdens de kerststallententoonstelling in de Martinuskerk. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Bert Ridder.
Junior Stars bestaat De aanvang is 13.00 uur. Junior Stars is het opleidingsorkest van fanfare “Samen Voorwaarts” en bestaat uit een aantal jonge muzikanten uit Waarland – Zijdewind en ’t Veld. En zelfs uit Winkel en Nieuwe Niedorp. Dus wil je één van je klasgenoten muziek horen maken dan is dit een uitstekende gelegenheid. En misschien lijkt het jezelf wel leuk om lid te worden en een muziekinstrument te bespelen.

Voorheen had “Samen Voorwaarts” een gezamenlijk jeugdorkest met Muziekvereniging Zijpe genaamd “Play Together”. In 2010 zijn beide verenigingen zelfstandig met een opleidingsorkest verder gegaan. Maar er zijn nog steeds warme contacten. Ook Play Together komt daarom ook naar ’t Veld om een optreden te verzorgen. Daarnaast zullen er ook nog enkele kerststukken worden gespeeld die speciaal voor dit concert gezamenlijk zijn ingestudeerd.

Tevens zullen er enkele muzikanten solistisch op de voorgrond treden.

Kom daarom op 18 december om 13.00 uur naar de Martinuskerk om naar de Opleidingsorkesten met zeer jonge muzikanten “Junior Stars” en “Play Together” te luisteren.