Buitenconcerten Samen Voorwaarts 2 en 9 juli 2012

ingevoerd op 29-6-2012

Graag willen wij ook nog een keer onze populaire muziek met u delen voor een zomeravondconcert. Wij geven dan ook nog twee luchtige zomeravondconcerten in onze eigen dorpen. Dit zal zijn op 2 juli bij Maria Mater in ’t Veld en ons allerlaatste optreden dit seizoen is 9 juli bij Sabinahof in Waarland. Aanvang 19.30 uur

Behalve fanfare “Samen Voorwaarts” zal ook weer ons jeugdorkest “Junior Stars” van de partij zijn.
Er zal vooral lichte muziek worden gespeeld die bij Jong en oud goed in het gehoor liggen. Zo gaat “Junior Stars” o.a. muziek van Disney ten gehore brengen. En Samen Voorwaarts neemt u mee op reis naar Spanje voor “El Barca”, een lichte paso doble maar zal daarnaast ook het lichte Rhytm Forever laten horen.

Kom gezellig luisteren op een zomeravond naar lichte muziek. Of kom luisteren hoe je klasgenoten spelen in “Junior Stars” of “Samen Voorwaarts”.

Dan kunt u Samen Voorwaarts ook op 13 juli in actie zien op een hele andere manier. Al een groot aantal jaren is er een grote groep van onze leden actief bij Badpop als verkeersregelaars. Dit om de verschillende verkeersstromen die op het bijzondere Badpop afkomen veilig uit elkaar te houden. Vooral met mooi weer is het ook nog eens een gezellige bezigheid. Al die feestgangers die naar Badpop gaan en ’s nachts weer terugkomen zijn eigenlijk altijd in een goed humeur. Bovendien is het ook nog eens een hele mooie activiteit voor onze kas.

Wij gaan ervoor dat het weer een prachtige avond gaat worden. Namens Samen Voorwaarts ook bij dit evenement veel luisterplezier. En hou het vooral gezellig!

Serenade of ander Optreden
Tijdens de Pinksterkermis heeft u Samen Voorwaarts voorbij zien komen als “dweilorkest”. De bedoeling is dat wij dit de komende periode vaker gaan doen. Wellicht een leuk idee voor een jubileum of andere activiteit. Voor alle optredens van Samen Voorwaarts verzoeken wij u contact te zoeken via samenvoorwaarts@hotmail.com met onze secretaris Carola van Dijk. Op deze manier kunnen wij onze leden snel van een optreden op de hoogte brengen.

In principe is het gebruikelijk dat Samen Voorwaarts ook een serenade namens de bevolking komt brengen bij 40 of 50-jarige bruidsparen. Tegenwoordig wordt dit niet meer in de krant vermeld. Tip ons dan ook als bij u in de omgeving iemand zo’n bijzonder jubileum viert. Dit kan via hetzelfde mailadres samenvoorwaarts@hotmail.com.

Voor de laatste informatie over Samen Voorwaarts kunt u onze website bekijken.