Dit maal geen enveloppenactie Samen Voorwaarts

ingevoerd op 5-8-2012

De scholen zijn dan nog wel niet begonnen maar het is al weer bijna eind augustus. Dit weekend is het weer Waarlander kermis en behalve tijd voor de kermis was het ook ook altijd tijd voor de jaarlijkse enveloppenactie van Fanfare ”Samen Voorwaarts”. Wij hebben echter als fanfare gemeend dat de enveloppenactie niet meer helemaal van deze tijd was. Wij komen daarom nog maar eenmaal per jaar bij u langs met de jaarlijkse acceptgiroactie. Voor het overige proberen wij meer uit onze muziek te halen en stropen wij bijvoorbeeld de mouwen op als verkeersregelaars bij Badpop en hebben wij bijvoorbeeld in juli twee avonden met het orkest bollen gepeld.

Een vereniging en in het bijzonder een Fanfare kan ook niet zonder uw steun. Wij willen graag de feestelijke gelegenheden en activiteiten in de verschillende dorpskernen blijven opluisteren. Wat is immers een optocht zonder muziek. Dat kunnen we alleen samen met u. ”Samen Voorwaarts” dus.

Wij zijn in de gelukkige omstandigheid dat we vele jonge mensen in onze gelederen hebben die natuurlijk opgeleid moeten worden. Wij hebben ons eigen jeugdorkest “Junior Stars” En. wie de jeugd heeft, heeft de toekomst zodat u voorlopig nog van ons kunt genieten.

Bij deze W 4 vindt u dan ook voor het eerst sinds vele jaren niet meer onze overbekende envelop. Maar als u erop gerekend heeft en nog niet heeft meegedaan aan de acceptgirokaart actie? U kunt alsnog uw donatie doen op rekeningnummer 1559.16.556. t.n.v. Fanfare Samen Voorwaarts te Zijdewind.

Wij rekenen op u.........alvast hartelijk bedankt!

Namens Samen Voorwaarts
Margret Hoekenga-Idema