Hollandse benefiet avond met fanfare “Samen Voorwaarts”.

ingevoerd op 3-12-2012

Zaterdag 19 januari 2013 organiseert Samen Voorwaarts i.s.m. partycentrum de Vriendschap in ’t Veld een Hollands avond.

U wordt getrakteerd op heerlijke gezellige fanfare muziek van o.a. Gerard Joling, Marco Borsato, Nick en Simon en Jan Smit. Maar ook staan er bijzonder nummers op het programma zoals de Second Walz en la Cucina Italiana dus ook gastronomische muziek. Tijdens deze muzikale avond wordt er een 4-gangen menu geserveerd met een Hollands winter tintje. U prikt dus een vorkje mee met en voor de fanfare. Wij gaan er vanuit dat het vooral een hele gezellige avond zal worden en met eens een hele andere sfeer dan een concert. Natuurlijk zal ook onze grote verloting niet ontbreken.

Zoals u wellicht in de krant hebt kunnen lezen staan de subsidies enorm onder druk. De enveloppen actie vonden wij niet meer van deze tijd en wij hebben daarom besloten om een mooie benefiet avond te organiseren waarbij de opbrengst voor onze fanfare is.

De kosten van deze avond zijn € 27,50 voor het eten.
De avond begint om 18.00 uur en zal rond 23.00 uur zijn afgelopen. Maar natuurlijk hebben wij aansluitend een afterparty in het voorcafé tot in de late uurtjes.

Een goed idee om bijvoorbeeld met uw bedrijf het nieuwe jaar te beginnen, u kunt ook een eigen tafel reserveren. Of om gewoon eens heerlijk in de buurt uit te gaan onder het genot van muziek.
Kaarten kosten € 27,50 dit is inclusief het 4-gangen menu maar exclusief drankjes. U kunt ze bestellen via e-mail: samenvoorwaarts@hotmail.com. Of ze zijn te verkrijgen bij Margret Hoekenga-Idema. Overdag via 0226-423149 en ’s avonds 0226-423762.

U komt toch ook?