Donateursconcert en benefietavond

ingevoerd op 15-2-2013

Nieuws van Samen Voorwaarts – www.samenvoorwaarts.nl

Zaterdag 9 maart 2013 houdt fanfare Samen Voorwaarts weer haar jaarlijkse donateursconcert. Dit wordt afwisselend gehouden in ’t Veld en Waarland en dit jaar zal het concert weer in ’t Veld worden gehouden. Voor ons een heel bijzonder concert. Wij gaan er namelijk vanuit dat dit het eerste concert gaat worden dat wij in het spiksplinternieuwe dorpshuis kunnen gaan houden. Dus iedereen die niet alleen de fanfare wil horen maar ook wil kijken hoe het nieuwe dorpshuis eruit ziet is van harte welkom op de Zwarteweg 13 A. Wij hebben er zin in. Er is ook een toneel in de grote zaal en wij gaan ervan uit dat het dan ook erg goed gaat klinken.

Samen Voorwaarts heeft weer een zeer afwisselend repertoire voor u. O.a. een musicalmedley uit het momenteel zeer bekende Aspects of Love. Maar ook het bijzonder Nuovo Cinema Paradiso van Morricone. Verder natuurlijk weer een aantal lichtere jazzy werken maar we hebben ook een mooie mars voor u. De komende weken zullen we het programma wat meer uitleggen maar houdt de datum alvast vrij.

Behalve Samen Voorwaarts zal ook onze jongste jeugd optreden in het orkest “Junior Stars”. Dus kom ook gewoon eens kijken bij je mede klasgenoten hoe zij het er in een echt orkest vanaf brengen.

Op 19 januari waren wij vanaf een hele andere kant te zien tijdens onze Hollandse Benefietavond. We kunnen terug kijken op een geweldige gezellige avond met veel interactie vanuit het publiek en lekker eten. De avond heeft voor de fanfare € 1.500,- opgebracht. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Het was voor ons eerst ook even wennen in onze nieuwe rol. We waren nu eigenlijk de achtergrond muziek. Ook na afloop bleef het nog geruime tijd gezellig in het voorcafé van de Vriendschap. Een aantal fanfare leden gingen nog spontaan een poosje verder in de vorm van een dweilorkest.

Over dweilorkest gesproken. Heeft u ons nog gezien tijdens de Carnavalsoptocht in Waarland? Speciaal hiervoor hadden we 16 krakers ingestudeerd. Echte Carnavalsnummers zoals het Brabantse land en een Paard in de gang maar ook bijvoorbeeld het Kleine Café aan de Haven en Maak me gek. Het was erg koud. Dus van onze Carnavalskostuums was niet zo heel veel te zien vanwege de dikke jassen. Maar het was wederom weer erg gezellig. Het bleef gelukkig net een paar graden boven nul want als het vriest, kunnen we niet spelen omdat dan de instrumenten vast vriezen. Wij hopen dat u het heeft gewaardeerd dat Samen Voorwaarts in ieder geval van de partij was.