Voorjaarsconcert Samen Voorwaarts 9 maart 2013

ingevoerd op 22-2-2013

Zaterdag 9 maart 2013 houdt fanfare Samen Voorwaarts weer haar jaarlijkse Voorjaarsconcert. Ditmaal wordt het concert weer gehouden in ’t Veld. Samen Voorwaarts gaat ervan uit dat dit het eerste concert gaat worden dat in het nieuwe dorpshuis Harmonie wordt gehouden. Aan de overkant van het huidige Dorpshuis op de Zwarteweg 13 A in ’t Veld. Als het goed is kan de vereniging daar net in de week voor 9 maart terecht. We kunnen het dus ook wel als een openingsconcert voor de nieuwe zaal beschouwen. In de gymzaal bij de nieuwe Brede school is een mooi podium gebouwd waardoor er ook in ’t Veld een concertzaal is.
 
Samen Voorwaarts begint het concert met de jongste muzikanten van het jeugdorkest “Junior Stars”.  Zij spelen Five Continents en Band Beat. Het is heerlijk om te horen dat ze zo goed hun best doen om straks voor u een mooi optreden neer te zetten.

Vervolgens is het de beurt aan fanfare “Samen Voorwaarts”.
Samen Voorwaarts heeft weer een mooi afwisselend repertoire voor u. O.a. een musicalmedley uit het momenteel zeer bekende Aspects of Love. Maar ook het bijzonder Nuovo Cinema Paradiso van Morricone. Een heerlijk licht stuk is ook Three Bits of the Apple maar ook het rustige openingsnummer Yellow Mountains van Jacob de Haan is zeker de moeite waard. Voor de liefhebbers natuurlijk ook twee lekkere marsen the Concert March from 1941 en de Colonel Bogey Mars. Verder zijn we nog druk bezig met het instuderen van het stuk Caravan bekend van Duke Ellington. Heel bijzonder is ook het stuk Oblivion van Astor Piazzolla met een prachtige solo op Sopraansax van Lynn Broxterman.

De komende weken zal ook weer de envelop van de donateursactie verspreid gaan worden in de brievenbussen in ’t Veld – Zijdewind – Waarland en de Moerbeek. Door teruglopende subsidies wordt het voor ons steeds moeilijker om de vereniging draaiende te houden. Deze actie bevelen wij dan ook van harte bij u aan. En als dank daarvoor verblijden wij u graag met onze muziek tijdens het voorjaarsconcert.

Een gezellig concert met wereldmuziek vlakbij in de regio. In de tot concertzaal omgedoopte gymzaal van Dorpshuis Harmonie in ’t Veld op zaterdag 9 maart om 20.00 uur.
Samen Voorwaarts Samen Voorwaarts