Maandag 30 juni Buitenconcert bij Maria Mater en 7 juli Buitenconcert bij Sabinahof

ingevoerd op 27-6-2014

Op maandag 30 juni 2014 kunt u Samen Voorwaarts beluisteren in ’t Veld. Dan geven wij een open lucht concert bij Maria Mater in ’t Veld. Bijzonder hieraan is dat ook ons jeugdorkest Junior Stars van de partij is. Zij spelen niet alleen hun eigen repertoire maar zullen ook met enkele nummers van Samen Voorwaarts meespelen. Enkele te spelen werken zijn Everyting I do I do it for you ( uit de Film Robin Hood princes of thieves) bekend van Brian Adams. Maar ook het zeer recente Calm after the Storm van the Common Linnets bekend van het songfestival van Ilse de Lange en Waylon. En natuurlijk ook echte fanfareklanken zoals bijvoorbeeld in Campus Intrada. Dus een programma voor zowel Jong als oud. Kom gewoon eens kijken of muziek maken iets voor je is.

Op 11 juli zullen wij echter van een hele andere kant te zien zijn. Zoals gebruikelijk zijn de leden van de fanfare dan weer de verkeersregelaars bij Badpop. Voor ons een mooi bijdrage voor de kas. Maar ook heel gezellig om te doen. Al die vrolijke badpop gangers die eerst heen en daarna nog vrolijker weer terug gaan. Wij duimen alvast voor mooi weer. Ook op Hemelvaartsdag waren een aantal van onze leden actief bij Cars & Bikes als verkeersregelaars. Dus Samen Voorwaarts is wat dat betreft van alle markten thuis.

Op 5 juni 2014 waren wij met ons nieuwe Feestorkest “De Vrolijke Noot” gevraagd om te spelen tijdens de intocht van de avondvierdaagse in Heerhugowaard. Een bijzonder optreden met het nieuw ingestudeerde repertoire en de speciale feestkleding voor “De Vrolijke Noot”. In Heerhugowaard is het ook goed bevallen want we zijn al weer geboekt voor het nieuwe jaar. Voor ons een nieuwe manier om geld voor de vereniging te genereren met dat waar wij het beste in zijn; Het maken van Muziek.

Op zondag 22 juni waren we weer van de partij tijdens het jaarlijkse Den Das Festival in Dirkshorn. Daar brachten we weer een mooi uitgevoerd programma dat past bij Samen Voorwaarts. Campus Intrada een gedragen openingsstuk. Music for a Solemnity met echte fanfareklanken en waarbij de muzikanten allemaal stevig aan de bak moesten. En verder de lichte werken Everything I do I do it for you en als eindstuk de bekende mars van de Film The Police Academy. Jammer was dat er gekozen was voor een binnenfestival. Het Den Das Festival is indertijd verplaatst van April naar Juni om een buitenprogramma te brengen. Nu zijn we wat dat betreft weer terug bij af en is ook het juryrapport weer terug. Dat laatste was overigens voor ons zeer positief.

Alles over Samen Voorwaarts kunt u altijd vinden op www.samenvoorwaarts.nl (http://www.samenvoorwaarts.nl) of via Facebook. www.facebook.com/samenvoorwaarts (http://www.facebook.com/samenvoorwaarts)