Voorjaarsconcert Samen Voorwaarts - 12 maart 2016

ingevoerd op 01-02-2016

Voorjaarsconcert:

Zaterdag 12 maart de tweede zaterdag van Maart is het zoals elk jaar weer tijd voor ons voorjaarsconcert! Dit keer weer in het Dorpshuis in Waarland aan de Kerkstraat. De aanvang is 20.00 uur. 

Dit keer is het thema: Jong Talent. Wij hebben een fantastisch lokaal talent uitgenodigd om met ons te soleren. Astrid Boekel uit ’t Veld. Een bijzonder mogelijkheid om nu naar haar te komen luisteren voordat dit unieke talent straks alleen maar op grote podia staat. Astrid Boekel studeert Klassiek saxofoon aan het Fontys Conservatorium in Tilburg.

 

Daarnaast presenteren wij natuurlijk onze jonge talenten in het orkest Junior Stars! Voor Junior Stars het eerste optreden in deze bezetting buiten ’t Veld. Afgelopen voorjaar zijn we gestart op RKBS De Marinx in ’t Veld met een gezamenlijk muziekproject voor leerlingen van de groepen 5 en 6. Drie vrijdagochtenden liet onze Dirigent Bert Ridder de leerlingen kennis maken met de blaasmuziek in de klas. Hierna werden er voor de leerlingen gratis proeflessen aangeboden. Maar liefst 22 leerlingen hebben daar gebruik van gemaakt en een klein concertje gegeven net voor de zomer bij Maria Mater. Na de zomervakantie zijn er een aantal leerlingen gestart die vanaf december nu ook in Junior Stars zijn ingestroomd. Een eerste kerstoptreden bij De Marinx en in de Martinuskerk en nu dus voor het eerst ook buiten ’t Veld! Jong Talent dus!

 

Maar natuurlijk is ook Samen Voorwaarts zelf en niet te vergeten ”De Vrolijke Noot” ook van de partij! Muziek is immers van alle leeftijden.


Schrijf alvast in uw agenda! Een avond vol bijzonder muziek.

music-225064_1920 music-225064_1920