Beierse Benefietavond 21 januari 2017

ingevoerd op 02-01-2017

Op zaterdag 21 januari 2017 organiseert muziekvereniging Samen Voorwaarts een Beierse benefietavond. Een gezellige avond met elkaar, aan lange biertafels met een lekker pul bier ,wijn of frisje. Er zal Beierse muziek klinken wat wordt afgewisseld met amusement en vermaak. Tevens is het een kans voor de vereniging eens wat andere klanken te laten horen dan de traditionele concerten. Na het programma kunt u nog heerlijk verder genieten van uw samenzijn onder het genot van een drankje en passende muziek.
 

Een gemoedelijke sfeer voor jong en oud met bv. vrienden of familie.

De avond wordt gehouden in het dorpshuis Harmonie te ‘t Veld.

Aanvang: 19:30 uur met een heerlijke apfelstroedel en koffie of thee of meteen een pul bier. Wat verder op de avond zijn heerlijke broodjes worst en Pretzels verkrijgbaar voor een echt Beiers gevoel. En om dat gevoel te versterken kan men in traditionele Beierse kleding komen wat niet verplicht is maar wel een gezellige tint geeft.

 

Voor deze avond zijn kaarten verkrijgbaar a 10 euro bij :

- Idema Administratie en advies Havenstraat 41 A, 1736 KD Zijdewind 0226-423149

- Kapsalon Margret de Boer Leliehofstraat 16, 1704 CH Heerhugowaard  0725716154

- Gewoon Heerlijck  Trambaan 89, 1733 AX Nieuwe Niedorp 0226413853  

- of via mail  beiersebenefietavond@hotmail.com (mailto:beiersebenefietavond@hotmail.com)

 

Er wordt met consumptiebonnen à 2 euro gewerkt.

Uiteraard proberen wij als vereniging de financiële boeken op orde te houden en met deze unieke avond u en onszelf te vermaken met gezelligheid en lekkere muziek. De opbrengst van de avond komt dan ook geheel ten goede aan onze muziekvereniging Samen Voorwaarts. Een aantal jaren geleden hebben wij besloten om de vereniging zoveel mogelijk draaiende te houden met dat waar wij het beste in zijn, muziek maken.

 

Inmiddels zijn de voorbereiding al in volle gang. Zo heeft ons lid Jaap Stolze helemaal zelf een prachtige Alpenhoorn van hout gemaakt. Uiteraard zal deze op de avond zelf te zien en te horen zijn.

 

Graag zien we u allen tegemoet op deze benefietavond.

 

De Beierse benefiet commissie !!

Poster Beierse avond Poster Beierse avond