Voorjaarsconcert 11 maart 2017

ingevoerd op 22-02-2017

Zaterdag 11 maart is het weer de tweede zaterdag in Maart en dus tijd voor ons jaarlijkse voorjaarsconcert. Onze voorjaarsconcerten worden afwisselen in Waarland en ’t Veld gehouden. Dit jaar zal de locatie zijn Dorpshuis Harmonie in ’t Veld. Er wordt momenteel hard gerepeteerd om een omschakeling te maken in het repertoire zodat wij u weer een prachtig programma kunnen laten horen. Uiteraard laten we nog wel een keer de prachtige Alpenhoorns horen. Maar daarnaast hebben we voor ieder wat wils het mooie The Witch and the Saint van Steven Reineke, Feelings van Morris Albert met een solo voor bugel en orkest. Het bekende Lord of the Dance van Michael Flatleys maar ook A Brand New Day uit de film “The Wiz”. Daarnaast het mooie Corale en Grounds. Ook halen we een historisch stuk naar boven. De Ambos Polka met wel hele bijzondere solisten.

Uiteraard staat er ook weer een optreden van ons jeugdorkest Junior Stars op het programma, onze jongste leerlingen zullen van zich laten horen. En ook speelt Junior Stars samen met Samen Voorwaarts het stuk My Favourite Pets dat ze helemaal zelf hebben uitgezocht. Junior Stars zal laten horen wat ze in huis hebben en gaat in juni voor het eerst deelnemen aan het Junior Den Das.

Junior Stars bestaat momenteel uit Daan Rentenaar, Stef Blom, Roxanne Pancras, Chiel Vooijs, Ian Mens, Brianne Mens en Riemer Hoekenga. En afgelopen week is ook Joeri Mulder toegetreden tot Junior Stars. Net begonnen na de vakantie en nu al in het jeugdorkest.

Een mooie gelegenheid om ook eens te komen luisteren als je zelf muziek wilt maken. De preview van de eerst repetitie hebben wij gedeeld via onze Facebook pagina. Op de hoogte blijven van Samen Voorwaarts? Volg ons ook op Facebook. www.facebook.com/samenvoorwaarts.

Het gaat zeker weer een bijzonder concert worden, zet dus 11 maart alvast in uw agenda.

Poster plaatje Poster plaatje