Muziekproject

ingevoerd op 04-07-2017

Muziekproject

Afgelopen week zijn wij weer gestart met de kennismakingslessen na een project op zowel de Marinx in ‘t Veld als de St. Jan in Waarland waarbij wederom 11 jonge leerlingen enkele proeflessen krijgen. Onze dirigent Bert Ridder heeft op beide scholen gastlessen gegeven in de groepen 5 en 6 om de kinderen kennis te laten maken met de blaasmuziek. Daarbij hebben zij ook diverse blaasinstrumenten mogen proberen. Vervolgens bieden wij de leerlingen die dat willen gratis proeflessen aan.

 

Buitenconcerten in Waarland en ’t Veld.

Tijdens onze buitenconcerten in Waarland en ’t Veld zullen deze kanjers al laten horen wat ze geleerd hebben samen met ons jeugdorkest Junior Stars en Samen Voorwaarts zelf. Deze buitenconcerten zullen vlak voor de vakantie plaats vinden op maandagavond. Maandagavond 3 juli in Waarland bij Sabinahof en 10 juli in ’t Veld bij Maria Mater. Beide buitenconcerten vangen aan om 19.30 uur. Wij gaan ervan uit dat het natuurlijk prima weer is.

 

Hierbij nodigen wij alle klasgenoten, pappa’s en mamma’s, opa’s en oma’s, buren, vrienden en bekenden uit om naar de bijzondere prestatie van onze jonge muzikanten te komen luisteren!

 

Muziek maken is leuk, maar samen is het nog veel leuker en helemaal als je dat kunt laten horen aan veel publiek!