Samen Voorwaarts gaat "op concours"

ingevoerd op 15-11-2017

November is inmiddels aangebroken. En de datum van 18 november komt snel dichterbij. Op die dag gaat Samen Voorwaarts naar het concertconcours in Drachten. Eén maal per drie jaar proberen wij een concert concours te bezoeken om te laten zien dat we de klasse waarin we uitkomen (derde klasse) nog waardig zijn.

Er wordt momenteel heel hard gerepeteerd om een mooie uitvoering neer te zetten van Overture to a New Age en Inspiration beiden van Jan de Haan. Dit zijn twee grote concertwerken die heel anders zijn dan de meesten van u van ons gewend zijn. Regelmatig spelen we ook concertwerken op ons voorjaarsconcert maar de meeste mensen kennen ons vooral van onze optredens buiten. Uiteraard doen we ontzettend ons best om daar een prachtige uitvoering neer te zetten. En wie weet, levert dat zelfs een prijs op.

Gaat u niet mee en wilt u meeluisteren? Via omroep Friesland zijn we te zien en te horen.

Het concours is vanaf 11.00 uur ook live te volgen bij Omrop Fryslân via www.omropfryslan.nl en de Omrop Fryslân-app. Met commentaar en interviews van Andries De Haan en Sijtze van der Hoek
.
Koperkanaal bij Omrop Fryslân:
• videokanaal: www.youtube.com/user/omropfryslan/channels
• Audiostream: www.omropfryslan.nl/koperkanaal