Voorjaarsconcert 10 maart 2018

ingevoerd op 03-03-2018

Beste Muziekvrienden,

Op zaterdag 10 maart 2018 geeft fanfare Samen Voorwaarts weer haar jaarlijkse Voorjaarsconcert. Ditmaal wordt het concert gehouden in het Waarlands Dorpshuis in Waarland aan de Kerkstraat 63. De voorjaarsconcerten worden afwisselend gehouden in Waarland en ’t Veld. De aanvang is 20.00 uur.

Een prachtige avond met gevarieerd orkest muziek. Zo speelt Samen Voorwaarts o.a. Concerto d’Amore van Jacob de Haan voor u. Maar ook het overbekende Can you feel the love tonight, Corale een prachtig koraal en het popnummer MacArthur Park. Maar ook een mooie uitvoering van You Raise me Up met een solo voor Altsaxofoon.

Tijdens dit concert treedt ook ons Jeugdorkest Junior Stars op. Zij zijn de afgelopen tijd weer druk bezig geweest om diverse nummers in te studeren. En dat laten ze graag aan iedereen van ’t Veld, Zijdewind, de Moerbeek, Waarland en verre omstreken horen. Onze leden van Junior Stars zijn begonnen via het muziekproject dat wij op basisschool de Marinx uit ’t Veld en de Sint Jan in Waarland hebben gehouden.

De toegang voor het concert is zoals altijd weer gratis! In de pauze vindt onze verloting plaats waar ook dit jaar weer prachtige prijzen vallen te winnen. De prijzen zijn geschonken door diverse plaatselijke bedrijven en onze leden.

Wij hopen natuurlijk dat u ook dit jaar weer komt luisteren naar ons jaarlijkse Voorjaarsconcert op zaterdag 10 maart 2018.

2018 Poster voorjaarsconcert 2018 Poster voorjaarsconcert