Jubileumconcert dirigent Bert Ridder op 17 november 2018

ingevoerd op 26-10-2018

Op 17 november 2018 houdt muziekvereniging “Samen Voorwaarts” en bijzonder concert. Dit concert zal in het teken staan van het 40-jarig jubileum van onze dirigent Bert Ridder. Een jubilerende dirigent komt wel vaker voor maar een dirigent die 40 jaar voor het zelfde orkest staat is zeldzaam. Daarnaast verzorgt Bert al ruim 40 jaar de jeugdopleiding bij Samen Voorwaarts. Er zijn dan ook al meerdere generaties muzikanten opgeleid. Sommigen zijn gebleven maar niet iedereen blijft jarenlang muziek spelen.

Het concert begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Dorpshuis “Harmonie”, Zwarteweg 13 A in ’t Veld. Behalve “Samen Voorwaarts” speelt uiteraard ons jeugdorkest “Junior Stars” dat bestaat uit door Bert Ridder zelf opgeleide muzikanten. En ook is een ander orkest waarvan Bert dirigent is, Muziekvereniging Zijpe uitgenodigd om deel te nemen.

Speciaal voor dit concert zijn er een aantal favoriete muziek stukken ingestudeerd. Samen Voorwaarts zal een programma brengen, net als muziekvereniging Zijpe en Junior Stars maar daarnaast worden tijdens de avond ook de orkesten samen gevoegd zodat er een groot orkest in een unieke combinatie van fanfare en harmonieorkest ontstaat.

U zult uiteenlopende muziekstijlen horen zoals bijvoorbeeld: The Da Vinci Code, Let the Tuba’s Swing maar ook The Devil went to Georgia.

U bent van harte welkom om dit bijzondere jubileumconcert te beluisteren. De entree is gratis.

Jubileumconcert Bert Ridder Jubileumconcert Bert Ridder