Samen Voorwaarts organiseert Jeugd Play-Inn

Voor alle blazers en slagwerkers t/m 25 jaar

Zaterdag 18 april 2020 organiseert fanfare Samen Voorwaarts een Jeugd Play-Inn. Locatie: Dorpshuis “Harmonie”, Zwarteweg 13 A in ’t Veld.

De Play-Inn staat onder leiding van onze dirigent en docent Bert Ridder. Hij is ook de dirigent van ons jeugdorkest Junior Stars.

De dag begint om 10.00 uur en zal om 16.15 uur beëindigd worden met een afsluitend concert waarbij alle deelnemers aan de Play-Inn laten horen wat zij die dag hebben geleerd. Daarbij gaan wij ervan uit dat iedereen zijn eigen fans laat komen om te luisteren.

De Jeugd Play-Inn staat open voor alle blazers en slagwerkers t/m 25 jaar. Wij willen vooral ook jong talent de kans geven om mee te doen. Daarom vragen wij ongeveer een jaar spelen en uiteraard is het spelen in een (Jeugd)orkest is een pré. Als niveau denken wij daarbij aan A-niveau maar een diploma is geen vereiste. Daarnaast vragen wij ook jonge muzikanten met meer ervaring om zich in te schrijven. Zodat we met elkaar leuke muziek kunnen neerzetten. En vooral de jonge talenten ervaring kunnen op doen en ondersteuning kunnen bieden.

De kosten bedragen € 10,- en zijn inclusief lunch en drinken tijdens de pauzes. Samen maken we er een gezellige muziek dag van.

Heb jij zin om mee te doen?

Stuur dan een e-mail naar Samenvoorwaarts@hotmail.com (mailto:Samenvoorwaarts@hotmail.com)

Vermeld daarin je naam, leeftijd en het instrument dat bespeelt.

Daarnaast horen we graag je eerste en tweede keus voor de partij die je meestal speelt. En vermeld daarbij ook hoe lang je al ervaring hebt.

Jeugd Play-Inn Jeugd Play-Inn