Donateursactie en kledinginzameling Samen Voorwaarts

Inmiddels is het alweer langer dan een jaar geleden dat het Coronavirus ons in zijn greep houdt. Dat betekent voor Samen Voorwaarts dat in het afgelopen jaar geen van onze jaarlijkse optredens heeft kunnen plaats vinden. Toen we ons voorjaarsconcert dat in maart 2020 had moeten plaats vinden, annuleerden hadden we niet gedacht dat het zo lang zou duren. Lange tijd mochten we helemaal niet repeteren. Net voor- en na de zomer mocht het heel eventjes maar inmiddels al weer ruim een half jaar niet. We missen het samen muziek maken. Want in je eentje klinkt het misschien leuk maar vorm je echt niet de klank van een orkest. Veel van onze kosten lopen door terwijl er minder inkomsten zijn uit onze optredens en andere activiteiten. Zoals u zult begrijpen kunnen wij dan ook echt niet zonder de inkomsten uit onze donateursactie. In de afgelopen week zijn door onze leden in Waarland, Zijdewind, ’t Veld en omgeving weer de brieven van onze donateursactie huis aan huis verspreid. Wij hopen dat u ons weer een warm hart toedraagt.

29 mei 2021. Kledinginzamelingsactie

Daarnaast gaan we natuurlijk niet bij de pakken neer zitten en hebben gekeken naar andere manieren om onze vereniging financieel draaiende te houden. Daarom is dit jaar nieuw onze Kledinginzamelingsactie! Zaterdag 29 mei 2021 kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw oude kleding bij ons inleveren. We zijn te vinden bij Dorpshuis Harmonie in ’t Veld en garage de Waard in Waarland. Daar kunt u uw oude kleding, schoenen, tassen en knuffels in komen leveren. Helaas zijn dekens, kussens, dekbedden, gordijnen en textielrestanten niet toegestaan. Dus wilt u ons nog een extra handje helpen? Ruim uw kast op en lever uw oude kleding in voor Samen Voorwaarts. Bent u niet in de gelegenheid om het zelf weg te brengen? Neem dan contact op met Mats Lantman via 06-18334705.

Huwelijksjubileum in Coronatijd.

Wat vonden wij het toch jammer dat wij bij veel 40- en 50-jarige bruidsparen en zelfs nog langere jubilea niet aanwezig konden zijn. Normaliter komen wij (als wij het weten) een serenade brengen als verrassing. Samen Voorwaarts is nog één van de weinige orkesten in de omgeving die al bij een 40-jarig huwelijksjubileum langs komt. Dus heeft u binnenkort een jubileum of één gehad in Coronatijd? We halen het graag in zodra het weer echt mag. Stuur een e-mail naar samenvoorwaarts@hotmail.com (mailto:samenvoorwaarts@hotmail.com) of bel ondergetekende via 0226-423762. Uiteraard hoeft dat niet het bruidspaar zelf te zijn. Het is zelfs een veel grotere verrassing als we dit met andere familie, buren of vrienden kunnen afstemmen.

Kleding inzameling Kleding inzameling