Nieuwe dirigent en afscheid van Bert Ridder

Na 43 jaar voor ons orkest te hebben gestaan gaan wij deze zomer afscheid nemen van onze dirigent Bert Ridder. Bert heeft besloten om het rustiger aan te gaan doen en met pensioen te gaan. Dit zal ongetwijfeld een grote verandering voor ons zijn. Je bent als muzikant toch echt gewend geraakt aan je dirigent.

Bovendien heeft Bert inmiddels diverse generaties muzikanten ook helemaal vanaf jongs af aan les gegeven. Het afscheid hadden we ons wat anders voor gesteld. Met o.a. een groots afscheidsconcert. Gelukkig hebben we enkele jaren geleden zijn 40-jarig jubileum heel groots kunnen vieren.

De komende weken gaan we vooral nog lekker met elkaar spelen en oefenen zodat Bert na de vakantie een goed ingespeeld orkest kan doorgeven aan de nieuwe dirigent. We hebben inmiddels een nieuwe dirigente ontmoet die we nog uitgebreid aan u voor zullen stellen na de vakantie. Lindy Karreman gaat het karwei van Bert over nemen.

De laatste repetitie van Bert Ridder met zowel ons jeugdorkest Junior Stars als fanfare Samen Voorwaarts vindt plaats op 9 augustus 2021 in Dorpshuis Harmonie in ’t Veld. Bert is in de zomer langer door gegaan om “zijn orkest” in goede doen over te dragen.

DSC03996_bijgewerkt DSC03996_bijgewerkt
DSC03997_bijgewerkt DSC03997_bijgewerkt
DSC04007_bijgewerkt DSC04007_bijgewerkt

Reacties
Reactie (Piet Mulder)
7-8-2021, 23:23
Als lid van MVZ ga ik en mijn dochter Meerie hem ook missen. Is het als oud gastlid van SVW toegestaan dat ik even aankom op de laatste repetitie ? BVD.